Een gevulde paastas is een leuk cadeautje!

Pasen is altijd weer een leuk moment in het jaar. We kennen in Nederland wel de traditie van het geven van een kerstpakket met de kerst, een chocoladeletter met Sinterklaas en een bos bloemen op nationale secretaressedag. Pasen is hét moment in het jaar dat door veel mensen wordt aangegrepen om lekker veel paaseitjes te eten. Chocolade paaseitjes zijn er tegenwoordig in alle soorten en maten. Wil jij met je bedrijf ook iets leuks doen met Pasen? Dan kun je een gevulde paastas uitdelen aan je medewerkers. Zo'n gevulde paastas bevat, natuurlijk, paaseitjes of paasschuimpjes. In ieder geval is de inhoud van de paastas altijd weer lekker.

Gebruik de paastas voor het verzamelen van paaseitjes

Veel bedrijven nodigen met Sinterklaas en met Pasen de kinderen van de medewerkers uit voor een gezellige middag. Tijdens de Sinterklaasmiddag komt de Sint bezoek en neemt hij cadeautjes mee voor alle kinderen. De Pieten zullen strooigoed uitdelen. Met de Pasen kun je ook wat organiseren. Je kunt dan zorgen dat er op het terrein van het bedrijf of in de bedrijfskantine paaseitjes verstopt zijn die de kinderen mogen gaan zoeken. Je moet dan wel eerst paaseitjes bestellen. Dat regel je gewoon online. De gevonden paaseitjes kunnen worden verzameld in de paastas. De paastas heeft op die manier een echt doel en is niet alleen maar erg leuk om te zien!

Zet een schaal met paaseitjes op de balie bij de receptie

Je kunt alle klanten die binnenkomen een paastas met inhoud geven. Dat is altijd weer een goed idee. Maar ook een schaal met paaseitjes op de balie bij de receptie is een goed idee. Klanten kunnen dan zelf een eitje pakken. Vergeet niet om er een leeg bakje naast te zetten om de papiertjes van de paaseitjes op te vangen. Anders gaan deze door het hele bedrijf zwerven.

Is Pasen niet jouw ding?

Is je bedrijf niet christelijk of zijn je medewerkers dat niet? Dan kun je er, natuurlijk, voor kiezen om het complete Paasfeest links te laten liggen. Maar Pasen is ook het begin van de lente en dat is in iedere cultuur een leuke gelegenheid om eens iets extra's te doen voor je medewerkers. Een paastas met inhoud is dan ook erg leuk om te geven én om te krijgen. Een paashaasje van chocolade of verschillende soorten paaseitjes vallen vast bij iedereen in de smaak. Deze paastas hoeft echt niet veel te kosten, kijk maar eens online.