Telefoonhoesjes met koord zijn helemaal in en dit is waarom

Je ziet het steeds vaker op straat en in winkels: jongeren met hun telefoon aan een snoertje. Het is een nieuwe mode en je ziet het voornamelijk bij jonge vrouwen. Maar waarom hebben ze eigenlijk hun telefoon aan een koordje, en is het dan ook iets wat voor jou een goede optie zou kunnen zijn? Wij duiken dieper in de wereld van de telefoon mode.

Het is handig

De meest voor de hand liggende reden waarom de jonge meiden allemaal met een telefoon aan een koord lopen is vrij voor de hand liggend. Doordat je telefoon aan een koord vastzit kun je hem makkelijk overal mee naartoe nemen. Zeker aangezien de meeste vrouwenkleding geen zakken heeft. Als ze al zakken hebben, dan zijn die zakken niet diep genoeg om een telefoon in te stoppen. Daarnaast raak je je telefoon een stuk minder snel kwijt wanneer er een koord aan vastzit. Zeker Omdat de koorden vaak opvallende kleuren hebben, valt het sneller op wanneer je je telefoon zoekt. Een koord aan je telefoon maakt het geheel ook een stukje groter, waardoor het dus ook lastig is om uit je handen te glippen en kwijt te raken. Tegenwoordig zijn er zelfs telefoonhoesje met koord en pasjeshouder. Deze hoesjes zijn echt een uitkomst voor jonge vrouwen tijdens het stappen. Het feit dat ze geen broekzakken hebben is altijd al een hekelpunt geweest omdat ze hierdoor ook hun pinpas niet mee kunnen nemen. Veel vrouwen staan hierdoor met een vervelende tas op de dansvloer. Het telefoonhoesje met koord en pasjeshouder is hierbij dus een echte uitkomst.

Het is modieus

Een interessant aspect van de telefoon aan een koord is dat het echt een modegril is. De eerste telefoon aan een koord zagen we enkele jaren geleden en dit waren vaak geïmproviseerde constructies. Gebruikers knoopten er zelf een koord aan hun telefoonhoesje vast of maakten zelf hun telefoonhoesje op een dusdanige manier dat er een koord aan vast kan worden gemaakt. Aan het begin werden er simpelweg ook veters gebruikt als koord. Tegenwoordig is dat wel anders. Er is een breed scala aan telefoonhoesjes met geïntegreerd koord beschikbaar in verschillende kleuren met én zonder pasjeshouder. Er zijn ook verschillende leveranciers bijvoorbeeld zoals case24.com telefoonhoesjes die eigenlijk voor Iedereen wel een leuke optie beschikbaar hebben. Zorg ervoor dat je wel dit soort kwalitatieve verkooppunten gebruikt. Als je een goedkoop alternatief op het internet besteld dan gaan deze vrij snel kapot en dan raak je alsnog je telefoon kwijt.