Voorzie in Ondernemend Nederland

14-02-2019
Waardering
Voorzie in Ondernemend Nederland

Begin februari was Voorzie te zien in het businessprogramma Ondernemend Nederland op RTLZ. In de uitzending gaan de Voorzie consultants Arno Brons en Gerard Rooks in op de trainingen Persoonlijk leiderschap en DISC van Voorzie.

Persoonlijk leiderschap: vooruitkijken en je medewerkers inspireren
“Om te anticiperen op de toekomst is het belangrijk dat je een goede visie hebt. Maar dan ben je er nog niet. Want hoe krijg je je mensen mee met die visie? Het is daarom belangrijk dat je je mensen meeneemt in het plannen maken en je visieontwikkeling,” zegt managing consultant Arno Brons. De training Persoonlijk leiderschap kan hierbij helpen.

DISC: samen maak je het verschil!
Business consult Gerard Rooks haakt daar op in: “De DISC training geeft begrijpelijk inzicht in voorkeuren op gedrag en communicatie. Deze voorkeuren zijn ingedeeld in 4 verschillende persoonlijkheidsstijlen en vormen het DISC model.” Een training die uitermate geschikt is om samen met je team te doen. Na afloop weet je elkaars kwaliteiten beter in te zetten en bevorder je de onderlinge samenwerking. Het brengt je team dichter bij elkaar.

Nieuwsgierig? Bekijk de Voorzie-uitzending.

Over Voorzie

Voorzie draait om jouw business. We staan uitgebreid stil bij bedrijfsvraagstukken die voor jou van groot belang zijn. Daar spelen we op in met een programma dat we op maat voor je maken, en met innovatieve tools om je doelen te realiseren.

Delen:

Vindt u dit artikel nuttig?

0 Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Wees de eerste met een reactie.

  ?

Velden met een * zijn verplicht

Nieuws in uw mailbox

Elke maand meer over
De waarde van advies in uw mailbox.