Wij leren graag van u!

29-10-2013
Waardering
Wij leren graag van u!

Als onze belangrijkste partner zijn wij benieuwd naar wat u van deze website, die er voor u is, vindt. Ons doel is kennis delen, u inspireren en handvatten bieden en de dialoog aangaan op actuele thema’s. We zijn trots dat wij maandelijks al 1.600 unieke bezoekers mogen ontvangen en dat gemiddeld 46% van u graag terugkomt!

Wat zijn onze uitdagingen in de dynamische adviesmarkt?
Wij proberen hier zoveel mogelijk op in te spelen. Dit doen we met columns van verschillende betrokkenen. Zo schreven eerder Bart Combée van de Consumentenbond, Paul Heuperman, Willem Vreeswijk en Femke de Jong een column voor u. We plaatsen 2x per week een nieuw artikel om kennis te delen. Daarnaast bieden we maandelijks een ‘Marktmeter’ om te peilen hoe u over een actueel thema denkt. En we maken video’s met praktische persoonlijke ervaringen van collega adviseurs.

Vindt u het leuk om een bijdrage te leveren?
We vinden het interessant als u uw mening deelt, het gesprek aan gaat. Maar niets is verplicht, alleen lezen en delen mag natuurlijk ook. We horen wel graag wat u nog mist op deze website. Misschien vindt u het leuk om zelf een bijdrage te leveren of heeft u een tip voor een interessant artikel? Hierbij houden we altijd rekening met onze intentie om geen commerciële artikelen te schrijven. Maar artikelen, columns, video’s met concrete handvatten of inzichten die u écht verder helpen.

Als u hieronder een reactie achterlaat, bekijken we samen wat er mogelijk is. Mailen kan ook, naar Leonie Haas.

Over Leonie Haas

Merk & corporate communicatie specialist bij Avéro Achmea. Verder interesse in fotografie, Afrika, (neuro)marketing en lekker eten. Ik hou van waarde toevoegen, creatief zijn, ben nieuwsgierig, een doorzetter en enthousiast!

Delen:

Vindt u dit artikel nuttig?

0 Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Wees de eerste met een reactie.

  ?

Velden met een * zijn verplicht

Nieuws in uw mailbox

Elke maand meer over
De waarde van advies in uw mailbox.