Symposium 4 juni: visies op de adviesmarkt

04-06-2013
Waardering
Symposium 4 juni: visies op de adviesmarkt

De adviesmarkt verandert in hoog tempo. Om inzicht te bieden in de dynamiek en wat die betekent voor de adviesmarkt, houdt Avéro Achmea vandaag 4 juni 2013 een symposium voor 175 topadviseurs en branchepartijen.

Toonaangevende sprekers geven het publiek in het Achmea Congrescentrum in Zeist inzicht in toezicht, bescherming, positionering van advieskracht en de communicatie met de markt.

Sprekers en hun visies
Eén van de sprekers is Willem van Duin, bestuursvoorzitter van Achmea. Hij geeft tijdens het symposium zijn visie op de ontwikkelingen in de intermediaire markt. AFM-bestuurder Theodor Kockeltoren neemt de toehoorders mee in zijn verhaal over de manier waarop de toezichthouder kijkt naar de bescherming van zakelijke klanten. Daarbij komen ook de principes aan bod die op deze markt gelden en waarop het toezicht zich focust. Onderzoeker/adviseur Fred de Jong presenteert de uitkomsten van het wetenschappelijk onderzoek naar de financiële waarde van advies, dat hij samen met Avéro Achmea uitvoerde. Tot slot vertelt Wouter de Vries jr., expert dienstenmarketing, hoe de adviseur zich kan positioneren en hoe deze zijn toegevoegde waarde zichtbaar kan maken in een sterk veranderende wereld. Astrid Joosten zorgt als dagvoorzitter voor een mooi geheel.

Verslag
Op de pagina over het symposium 2013 staan videos van de sprekers en een verslag.  

Over Jack Hommel

Directeur Zakelijk

Delen:

Vindt u dit artikel nuttig?

0 Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Wees de eerste met een reactie.

  ?

Velden met een * zijn verplicht

Nieuws in uw mailbox

Elke maand meer over
De waarde van advies in uw mailbox.