Samen werken aan onafhankelijk advies 2.0

15-05-2014
Waardering
Samen werken aan onafhankelijk advies 2.0

Op 30 september vindt de eerste ‘dag van het onafhankelijk advies plaats’. Afgelopen jaren is keihard gewerkt aan de verdere professionalisering van het onafhankelijke adviesvak. Grote veranderingen en zeker ook verbeteringen hebben plaatsgevonden.

Een podium voor adviseurs
“Anno 2014 is het de hoogste tijd om het verleden af te schudden en het belang van professioneel advies een podium te geven die het verdient. Een podium waarop topadviseurs vol vertrouwen en met trots de toekomst ingaan. Adviseurs die bereid zijn met elkaar en van elkaar te leren, visies te delen en nieuwe inzichten op te doen. Een podium waarop ook gezamenlijk wordt opgetreden met partners van de adviseur.”

Initiatiefnemer Willem Vreeswijk (VVP) laat weten:

"Ik ben in de volle overtuiging dat we het samen moeten doen. Alleen gezamenlijk kunnen we echt dienend zijn aan het klantbelang."

Zo’n eerste keer een initiatief neerzetten blijft spannend. Maar Willem is ervan overtuigd dat de markt hier behoefte aan heeft. Dat ziet hij gelukkig ook aan het animo dat al is getoond om 30 september aanwezig te zijn.


Wordt u adviseur van het jaar?
Bent u de professionele adviseur die helder zijn meerwaarde voor de klant duidelijk maakt? Doe dan mee met de Adviseur van het Jaar verkiezing en leg uw meerwaarde in maximaal 150 woorden uit. Op 30 september kiest het publiek samen met een jury de winnaars. Lees er meer over op de website van ‘de dag van het onafhankelijk advies’.

 

Avéro Achmea is sponsor van ‘de dag van het onafhankelijk advies’, een initiatief van VVP.

Over Willem Vreeswijk

Hoofdredacteur VVP Vakblad voor financieel adviseurs en initiatiefnemer van het New Financial Forum.

Delen:

Vindt u dit artikel nuttig?

0 Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Wees de eerste met een reactie.

  ?

Velden met een * zijn verplicht

Nieuws in uw mailbox

Elke maand meer over
De waarde van advies in uw mailbox.