Online video’s helpen consument te besparen op financieel advies

Online video’s helpen consument te besparen op financieel advies

Advieskeuze.nl en online videobedrijf Eerstestap.nl hebben samen een online video gemaakt waarmee consumenten zich goed kunnen voorbereiden op een financieel adviesgesprek. Het filmpje geeft ze handige tips, waardoor ze beter in staat zijn om een adviesgesprek op waarde te schatten en mogelijk geld kunnen besparen.

Met de toegenomen complexiteit van financiële dienstverlening is dat geen overbodige luxe. Particulieren – maar ook ondernemers – staan voor ingewikkelde keuzes die een grote impact kunnen hebben op hun leven of bedrijfsvoering. Een goed financieel advies van een vakkundige en onafhankelijke specialist is onontbeerlijk en een goede voorbereiding zorgt ervoor dat klanten alles uit een adviesgesprek halen wat erin zit.

Onafhankelijk, objectief en authentiek
Advieskeuze.nl is het online platform waarop financiële dienstverleners hun bedieningsconcepten, tarieven en medewerkers kunnen presenteren. Verder kunnen consumenten hier hun ervaringen met financiële dienstverleners delen en een klantbeoordeling geven. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid van informatie en authenticiteit van klantbeoordelingen staan voorop. Volgens Advieskeuze.nl stellen deze elementen consumenten en bedrijven daadwerkelijk in staat om betere keuzes te maken.

Online voorbereiding effectief
Hoofddoel van Advieskeuze.nl is het vergroten van het vertrouwen in de financiële wereld. De volledige ondersteuning door de Consumentenbond helpt daarbij. Dankzij de online video’s van Eerstestap.nl leren mensen om de toegevoegde waarde van een advies in te zien en kunnen zij adviezen beter beoordelen op hun kwaliteit. “Elke consument krijgt hiermee de mogelijkheid zich online voor te bereiden op een adviesgesprek”, vertelt Christian Bouter van Advieskeuze.nl. “Het is de moeite waard, want een goede voorbereiding draagt bij aan een effectief adviesgesprek en kan de klant geld opleveren.”

Delen:

Vindt u dit artikel nuttig?

1 Reactie
  • asSiavh7tx | 24 april 2016 22:19
    http://buymotilium.faith/ - buy motilium http://vpxl.faith/ - vpxl online http://clonidine.eu/ - clonidine http://buy-acomplia.xyz/ - acomplia http://vermox.faith/ - vermox http://buyatenolol.webcam/ - buy atenolol online http://citalopram-for-anxiety.eu/ - citalopram for anxiety

Reageer ook op dit artikel

  ?

Velden met een * zijn verplicht

Nieuws in uw mailbox

Elke maand meer over
De waarde van advies in uw mailbox.