De Ruimtemakers website live!

11-11-2014
Waardering
De Ruimtemakers website live!

De website van de Ruimtemakers is live! www.deruimtemakers.nl is ontwikkeld om het MKB kennis te laten maken met de werkwijze van de Ruimtemakers. De Ruimtemakers zijn adviseurs, die in samenwerking met Avero Achmea, communicatief risicomanagement  op een vernieuwende manier in de markt zetten. De volgende stap is een community van Ruimtemakers ontwikkelen, waar adviseurs, partners en Avero Achmea kennis met elkaar delen.

Wat biedt de website de Ruimtemakers?
Voor het programma de Ruimtemakers zijn diverse middelen ontwikkeld die in de praktijk gebruikt kunnen worden. Eén van deze middelen is deze website. Met www.deruimtemakers.nl willen we een positie in de MKB markt innemen op het gebied van risicomanagement. Daarnaast  moet de website als leadgenerator fungeren voor onze Ruimtemakers.
 
Avéro Achmea
Wij hebben in maart 2014 het programma in de markt gezet. De Ruimtemakers maakt onderdeel uit van ons dienstenprogramma voor adviseurs, waarmee invulling aan het duurzame succes van onze adviseurs wordt gegeven. In 2 jaar tijd gaan ongeveer 40 kantoren deelnemen.

Het programma de Ruimtemakers
De Ruimtemakers is een integraal Risicomanagement programma voor het MKB. Het programma richt zich op adviseurs die op vernieuwende wijze een omslag willen maken van verzekeringsadvies naar risicomanagement advies. Wij leiden adviseurs in zes maanden op tot begeleider van het risicomanagement proces. Dit doen we samen met Business School Nederland. Het zwaartepunt daarbij ligt niet zozeer op kennis, maar veel meer op vaardigheden en competenties. Het Action Learning principe staat garant voor een hoge mate van praktische toepasbaarheid van theorie en leren vanuit de praktijk. Door dit programma kunnen adviseurs zelf een nieuw dienstenmodel of businessmodel ontwikkelen.

Toegevoegde waarde van de Ruimtemakers
Wij richten ons op adviseurs die op vernieuwende wijze een omslag willen maken van verzekeringsadvies naar het advies op risicomanagement.  Een Ruimtemaker creëert een unieke positie om in een breder perspectief met de ondernemer in gesprek te gaan. En begeleidt ondernemers bij de bewustwording van de keuzes die nodig zijn om de continuïteit van hun bedrijf te waarborgen. Keuzes die risico’s verminderen, voorkomen of juist accepteren. Dit leidt tot lagere kosten, efficiënter werken en een beter inzicht in de bedrijfsmatige risico’s.

Wilt u meer weten over de Ruimtemakers?
Voor meer informatie over het programma de Ruimtemakers, kunt u contact opnemen met Wopke de Jong (Business Development Manager), telefoonnummer 06 53 95 61 21.

Kom kennismaken met de Ruimtemakers tijdens de VB dag op 25 november en schrijf u in!

Delen:

Vindt u dit artikel nuttig?

0 Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Wees de eerste met een reactie.

  ?

Velden met een * zijn verplicht

Nieuws in uw mailbox

Elke maand meer over
De waarde van advies in uw mailbox.