De kracht van advies

23-10-2013
Waardering
De kracht van advies

“Het vak van financieel adviseur is maatschappelijk uiterst relevant. In tijden van onzekerheid en verdere complexiteit zal het belang alleen maar toenemen. Er zijn wel twee randvoorwaarden voor succes. Adviseurs zullen zich goed bewust moeten zijn van hun maatschappelijke verantwoordelijkheid. En adviseurs zullen moeten leren hun advieskracht veel beter te etaleren.”

Dat schrijft Willem Vreeswijk in zijn voorwoord van de special van VVP magazine ‘De Kracht van Advies’. “Het inschakelen van een deskundig adviseur loont. (…) En toch zien we dat financieel adviseurs grote moeite hebben om hun relevantie, hun meerwaarde concreet te maken.”

De VVP-special De Kracht van Advies, die tot stand is gekomen in samenwerking met de AFM, Bureau D & O en Oostdam & Partners, wil deze ondernemers concrete ondersteuning bieden om hun advieskracht krachtig in de markt te zetten. De Special bevat onder andere modellen, checklists, adviezen en tips om de Kracht van Advies helder over het voetlicht te brengen. Zakelijke informatie waar ondernemers concreet mee aan de slag kunnen. Ook biedt deze Special een kijkje in de keuken van collega-adviseurs die hun advieskracht uitstekend over weten te brengen aan hun eigen klanten.

Wij onderschrijven dit thema absoluut en wijzen u dan ook graag op deze Special van VVP!

Delen:

Vindt u dit artikel nuttig?

0 Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Wees de eerste met een reactie.

  ?

Velden met een * zijn verplicht

Nieuws in uw mailbox

Elke maand meer over
De waarde van advies in uw mailbox.