Avéro Achmea biedt als eerste óók WIA-koppeling via Benefits Plaza

26-01-2016
Waardering
Avéro Achmea biedt als eerste óók WIA-koppeling via Benefits Plaza

Manager Achmea Intermediaire Regie Michiel Krouwer en Directeur van Benefits Plaza Ralph van Ginkel benadrukken de samenwerking.

 

Naast de verzuim- en pensioenkoppeling biedt Avéro Achmea als eerste verzekeraar ook de WIA-koppeling aan via het online Benefits Plaza platform. Werknemerswijzigingen die zijn doorgevoerd in Benefits Plaza of in een gekoppeld salarisadministratiesysteem worden automatisch verwerkt. Premies en verzekerde bedragen worden berekend en direct met Avéro Achmea gecommuniceerd. Dit betekent voor u als adviseur, uw klanten die gebruik maken van Benefits Plaza en Avéro Achmea een enorme lasten- en foutvermindering. Als partner ondersteunt Avéro Achmea u met kennis, expertise en middelen. Ook op online gebied.

Avéro Achmea versnelt en vernieuwt
Op zakelijk gebied volgen de online veranderingen elkaar snel op. Onze zakelijke klanten en belangrijkste adviseurs verwachten van ons dat wij de online mogelijkheden uitbreiden en op een logische manier verbinden met onze offline activiteiten.

Net zoals u vinden wij de waarde van advies erg belangrijk
En ondersteunen wij u in uw adviespraktijk. Daarom willen wij u en uw klanten een goede en complete online dienstverlening bieden. Met uiteindelijk één online platform waar alles van Avéro Achmea samenkomt. Waar alle gegevens zijn geadministreerd en gewijzigd kunnen worden. Dit zorgt voor een snelle en foutloze verwerking van gegevens en we voorkomen dat klanten en adviseurs dubbel werk moeten doen.

Verlaag uw administratieve last en maak gebruik van de koppelingen
Werkt u al met Benefits Plaza? Dan kunt u vanaf 26 januari 2016 ook gebruik maken van deze WIA-koppeling. U ontvangt van Benefits Plaza informatie over wat u hiervoor moet doen. Ook het Centraal Beheer Algemeen Pensioenfonds heeft een koppeling met Benefits Plaza. Gebruikt u Benefits Plaza nog niet en wilt u dit wel? Bel dan naar 010 714 11 99 of mail naar info@benefits-plaza.nl. Meer informatie over Benefits Plaza vindt u op www.benefitsplaza.nl.

Heeft u vragen?
Neemt u dan contact op met uw account director of accountmanager. Zij helpen u graag.

Delen:

Vindt u dit artikel nuttig?

0 Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Wees de eerste met een reactie.

  ?

Velden met een * zijn verplicht

Nieuws in uw mailbox

Elke maand meer over
De waarde van advies in uw mailbox.