Adviseurs worden risicomanagers met De Ruimtemakers

Adviseurs worden risicomanagers met De Ruimtemakers

Ondernemers die willen innoveren, zijn steeds gericht op het grijpen van kansen. Dat maakt tegelijkertijd kwetsbaar. Ze willen daarom graag hun risico’s kunnen overzien. Met het programma De Ruimtemakers krijgen adviseurs vaardigheden en competenties aangereikt om hun klanten daarbij te begeleiden. Zo worden adviseurs echte risicomanagers.

Met De Ruimtemakers – ontwikkeld in samenwerking met 7 adviseurs en Avéro Achmea– leren ondernemers zich bewust te worden van hun keuzes. Het gaat daarbij om de keuzes die nodig zijn om bedrijfscontinuïteit te waarborgen.

Bewustwording verankeren
Uitgangspunt van De Ruimtemakers is de dialoog met ondernemers én hun medewerkers. Onder de noemer Communicatief Risicomanagement  leren risicomanagers hoe ze de bewustwording van risico’s in de hoofden en harten van de mensen kunnen verankeren. Belangrijk, want die verankering is de basis waarop ondernemers keuzes  maken om hun risico’s te verminderen. Hebben ze de keus gemaakt, dan leidt dat tot ruimte en een speelveld aan kansen.

De Ruimtemakers op VB-dag
Tijdens de am:verzekeringsbranchedag op 25 november in Utrecht neemt Wopke de Jong (Business Development Manager, Avéro Achmea), adviseurs mee in een sessie over risicomanagement als strategische keuze.

Delen:

Vindt u dit artikel nuttig?

0 Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Wees de eerste met een reactie.

  ?

Velden met een * zijn verplicht

Nieuws in uw mailbox

Elke maand meer over
De waarde van advies in uw mailbox.