1 samenwerkingsovereenkomst voor de Achmea-merken

De afgelopen jaren hebben er veel veranderingen plaatsgevonden in de (advies)markt. Zowel in klantgedrag, waarbij de klant steeds meer centraal komt te staan. Als ook in de wet- en regelgeving, zoals de invoering van het Besluit gedragstoezicht financiële ondernemingen (Bgfo 3) op 1 januari 2013.


Nieuwe visie van Achmea op samenwerken met u 
Binnen Achmea is een zorgvuldig traject opgezet voor de totstandkoming van een nieuwe Achmea visie op samenwerken met u. Niet alleen om in te spelen op de continue veranderingen in de (advies)markt. Maar ook om de samenwerking met u opnieuw te bekrachtigen en deze eenvoudiger te maken. Eén van de speerpunten van de herinrichting van de Achmea-organisatie op 1 juli 2014. Deze visie is vastgelegd in een Visiedocument ‘Achmea visie op samenwerken’. Vanuit deze visie is een nieuwe Achmea brede samenwerkingsovereenkomst geschreven.

'...de samenwerking met u opnieuw te bekrachtigen en deze eenvoudiger te maken'

 

1 samenwerkingsovereenkomst voor de Achmea-merken
Wanneer u naast Avéro Achmea ook zaken doet met andere merken van Achmea, maakte u voorheen met elk merk afzonderlijk afspraken over samenwerking. Om dit eenvoudiger te maken, is er nu 1 samenwerkingsovereenkomst voor de Achmea-merken. Uniek aan deze nieuwe Achmea samenwerkingsovereenkomst is dat deze niet alleen geldt voor Avéro Achmea, maar ook voor de merken Centraal Beheer, Zilveren Kruis, Woonfonds en Pro Life. Voor het eerst worden Achmea brede afspraken gemaakt. Dit onderstreept het belang én de visie op een duurzaam succesvolle samenwerking met u. 

'Voor het eerst worden Achmea brede afspraken gemaakt'

 

Uitgebreide externe afstemming met diverse belanghebbenden
Ook uniek aan deze Achmea samenwerkingsovereenkomst is dat we in de totstandkoming nauw hebben samengewerkt met relevante belanghebbenden. Er heeft een uitgebreide externe afstemming plaatsgevonden met een representatieve groep adviseurs, Van Beem de Jong Advocaten, Bureau D&O, Adfiz en het Verbond van Verzekeraars. Dit zorgvuldige en intensieve traject heeft geleid tot een positieve beoordeling en samenwerking met deze belanghebbenden.

'...in de totstandkoming hebben we nauw samengewerkt met relevante belanghebbenden'

 

Vandaag ontvangt u de nieuwe samenwerkingsovereenkomst via e-mail
Tot 13 juni 2015 kunt u de nieuwe samenwerkingsovereenkomst digitaal ondertekenen. De ondertekening geldt voor de productsoorten en Achmea-merken waarmee u nu ook zaken doet. Met de ondertekening door alle tekenbevoegden binnen uw organisatie vervalt de huidige samenwerkingsovereenkomst.

Vragen of meer informatie?
Kijk dan op de meest gestelde vragen. Zit uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met uw account director of accountmanager. Of neem contact op met onze Helpdesk via telefoonnummer 055 579 74 10 of e-mailadres swo.samenwerken@achmea.nl. Wij helpen u graag! Meer informatie vindt u ook op www.averoachmeaonline.nl (inloggen noodzakelijk) of www.woonfondsnet.nl (inloggen noodzakelijk). Lees ook het interview met projectleider Jeroen de Graeve in de Verzekeringsvakpers (VVP).

Delen:

Vindt u dit artikel nuttig?

0 Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Wees de eerste met een reactie.

  ?

Velden met een * zijn verplicht

Nieuws in uw mailbox

Elke maand meer over
De waarde van advies in uw mailbox.