Maakt de waarde van advies de ondernemer in u wakker?

Maakt de waarde van advies de ondernemer in u wakker?

De veranderingen in de markt hebben veel impact op de bedrijfsvoering van de adviseur. De Verzekeringsbranchedag op 27 november staat dit jaar dan ook in teken van ondernemerschap. Avéro Achmea wil met twee sessies de dialoog aangaan over uw ondernemerschap.

Erik During gaat hier uitgebreid in op de waarde van advies. Niet alleen vanuit de rol als verzekeraar, maar juist met verrassende inzichten vanuit intermediair en klant.

"Adviseurs zullen meer dan voorheen ondernemer moeten zijn"

"Onderwerpen waarover adviseurs na kunnen denken met het oog op de toekomst van hun onderneming zijn: hoe beweeg je mee met de veranderende wensen van de klant en hoe zorg je voor goed relatiebeheer?  Wij zijn van mening dat een waardevol advies in het sterk veranderende financiële landschap het verschil gaat maken."

Tussenkopjes

"Meer dan ooit ligt de focus dus op adviseren in plaats van administreren. Maar dat laatste moet wel gebeuren" stelt Jonne Scholten. "Het uitbesteden van administratieve  taken kan u helpen om u volledig toe te leggen op advies. Maar hoe maakt u met voldoende zekerheid de beste keuze voor uw kantoor?

Kijk voor meer informatie op: www.verzekeringsbranchedag.nl

[fotogalerij]

 

Praat nu al mee!

Vooruitlopend op de twee sessies op de Verzekeringsbranchedag op 27 november zijn we nu al benieuwd naar uw kijk op ondernemerschap. Welke typische ondernemerskwaliteiten zijn volgens u onmisbaar voor de adviseur van morgen? Wat is de waarde van het advies? Wat blijft u zelf doen en welke werkzaamheden besteedt u uit?  

Welke vragen mogen Erik en Jonne in hun sessies vooral niet onbeantwoord laten?

Delen:

Vindt u dit artikel nuttig?

0 Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Wees de eerste met een reactie.

  ?

Velden met een * zijn verplicht

Nieuws in uw mailbox

Elke maand meer over
De waarde van advies in uw mailbox.