Kom naar de am:dag en ontvang het boek over leiderschap

17-10-2016
Waardering
Kom naar de am:dag en ontvang het boek over leiderschap

Ook dit jaar zijn wij weer te vinden op de am:dag, het grootste vakevenement voor financiële dienstverleners in Nederland. De 2016-editie vindt plaats op 22 november. Locatie: het Beatrixgebouw in Utrecht.

‘Stay tuned’ en pak je leiderschap
De am:dag 2016 staat in het teken van de kansen die technologie biedt. Het thema van deze dag, ‘Stay tuned’, benadrukt het belang van ‘bijblijven’ in alle technologische ontwikkelingen. En dat is nog best een kluif voor de adviesbranche. De ontwikkelingen gaan immers razendsnel. Wij drukken adviseurs op het hart om vooral te zíen wat er allemaal gebeurt. Om signalen op te pikken en te bepalen of je er zelf wat mee kunt. Om te achterhalen welke invloed ze hebben op je organisatie. Daar is leiderschap voor nodig. Meer dan ooit is er behoefte aan leiders, die al die veranderingen vorm en richting geven. Hoe turbulent de omgeving ook is.

Kom langs in onze stand en ontvang een exemplaar van het boek over leiderschap
Dit jaar verdiepen we ons in het thema leiderschap. Dat doen we in het kader van onze campagne ‘De waarde van advies’. We spraken met verschillende directeuren van advieskantoren over leiderschap. Hoe zorgen zij voor een onderscheidende positie en zichtbaarheid in de markt? Hoe zetten zij veranderingen in gang en hoe succesvol bleken die? Wat doen ze om het beste uit hun medewerkers te halen? En wat is eigenlijk kenmerkend aan de persoonlijkheid van leiders in de adviesbranche? De trends, leerzame lessen en praktische tips uit die gesprekken hebben we gebundeld in het boek ‘Aanjagers, dwarsdenkers en doeners – Financieel adviseurs over hun leiderschap’. Hiervan delen we de eerste exemplaren uit in onze stand op de am:dag. Loop dus zeker even langs, u bent van harte welkom.

Aan de slag met uw eigen leiderschap? Kom naar de parallelsessie van Voorzie!
Wilt u aan de slag met uw eigen leiderschap? Of bent u benieuwd tot welk type leider u behoort? En hoe u optimaal kunt samenwerken met de verschillende leiderschapsstijlen binnen uw team of organisatie? Dan mag u de parallelsessie van Voorzie niet missen. Op 2 momenten op deze dag verzorgt Voorzie ‘Samen voorop (blijven) lopen doe je met DISC’. U kunt zich hier aanmelden via de website van de am:dag.

We zien u graag op de am:dag 2016. Tot dan!

Delen:

Vindt u dit artikel nuttig?

0 Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Wees de eerste met een reactie.

  ?

Velden met een * zijn verplicht

Nieuws in uw mailbox

Elke maand meer over
De waarde van advies in uw mailbox.