10 februari: Dag van het Topadvies

10 februari: Dag van het Topadvies

Op 10 februari 2015 vindt in Nijkerk de Dag van het Topadvies plaats, hét kennis- en netwerkevenement voor de onafhankelijke financiële adviestop van Nederland. De dag biedt topadviseurs inspiratie, dialoog en netwerkmogelijkheden met collega-adviseurs en kennispartners. Daarnaast tonen diverse gastsprekers van naam met praktijkverhalen aan hoe zij aan de top het verschil blijven maken.

Keynote speaker op deze dag is Wim Anker, advocaat bij Anker & Anker. Hij neemt de deelnemers op geanimeerde wijze mee in de dagelijkse praktijk van een topadvocaat en vertelt over missie, visie, klanten en verdienmodellen.

Verhalen uit de praktijk
Andere sprekers met waardevolle en inspirerende praktijkverhalen zijn ondernemer Arko van Brakel (directeur bij De Baak), adviseur Maurice van den Hemel (All-Insure), Saskia Frewer (merkenspecialist en oprichter van Benubi) en Paul Turken (marketing- en managementconsultant). Zij gaan onder meer in op innovatie, veranderend klantgedrag, het creëren van loyaliteit en het opbouwen van een nieuw merk voor een organisatie.

Bent u erbij?
De Dag van het Topadvies wordt georganiseerd door VVP in samenwerking met kennispartners Avéro Achmea, Aegon, Delta Lloyd en Nationale-Nederlanden. Het evenement vindt op 10 februari van 12.30 uur tot 20.00 uur plaats in congrescentrum Hart van Holland in Nijkerk. Kijk voor meer informatie en aanmelding op www.topadvies.nl.

Over VVP

Vakblad voor financieel adviseurs. Verhelderend, Verdiepend, Praktisch.

Delen:

Vindt u dit artikel nuttig?

0 Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Wees de eerste met een reactie.

  ?

Velden met een * zijn verplicht

Nieuws in uw mailbox

Elke maand meer over
De waarde van advies in uw mailbox.