Achmea benadert klanten voor vergoeding van gemaakte advocaatkosten

31-07-2014
Waardering
Achmea benadert klanten voor vergoeding van gemaakte advocaatkosten

In de komende maanden benadert Avéro Achmea klanten met een rechtsbijstandsverzekering, die mogelijk recht hebben op een vergoeding van door hen gemaakte advocaatkosten.  De aanleiding is de uitspraak van het Europees Hof van Justitie over het recht op een advocaat naar eigen keuze.

We sturen een brief naar klanten
De klanten die we benaderen hebben in de afgelopen 3 jaar hun rechtsbijstandsverzekering gebruikt en hebben daarnaast mogelijk zelf een advocaat in de arm genomen om tot een oplossing van hun geschil te komen.

Het is mogelijk dat klanten recht hebben op een vergoeding
Klanten hebben mogelijk recht op een vergoeding als zij een advocaat nodig hebben gehad om tot een oplossing te komen van het geschil. En als aan alle onderstaande voorwaarden is voldaan.

  • Aan Stichting Achmea Rechtsbijstand (SAR) is gevraagd om gebruik te mogen maken van een advocaat en SAR heeft een vergoeding daarvoor geweigerd
  • De klant heeft zelf kosten gemaakt voor een advocaat en deze kosten zijn niet vergoed
  • Deze kosten zijn gemaakt voor een gerechtelijke of administratieve procedure


Bel gerust als u vragen heeft
Als u nog vragen heeft over de brief die we naar klanten sturen dan kunt u contact opnemen met SAR. De medewerkers helpen u graag verder op werkdagen van 8.30 uur tot 18.00 uur op (088) 462 80 80. U kunt SAR ook bereiken per e-mail: compensatieverzoeken@achmearechtsbijstand.nl.

Delen:

Vindt u dit artikel nuttig?

0 Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Wees de eerste met een reactie.

  ?

Velden met een * zijn verplicht

Nieuws in uw mailbox

Elke maand meer over
De waarde van advies in uw mailbox.