Onderscheiden door digitalisering? Ontdek het tijdens de am:dag 2017!

17-10-2017
Waardering
Onderscheiden door digitalisering? Ontdek het tijdens de am:dag 2017!

Ook dit jaar zijn wij weer te vinden op de am:dag, het grootste vakevenement voor financiële dienstverleners in Nederland. De 2017-editie vindt plaats op 21 november in het Beatrixgebouw in Utrecht.

Het thema van de am:dag 2017: ‘Building Trust’
De verzekeringsbranche is op de goede weg. Maar de denkbeeldige kloof tussen de branche en de klant is nog niet helemaal gedicht. Daarvoor is meer vertrouwen nodig. En dat gaat stapje voor stapje. Bij elk polisgeschil laait de discussie weer op: kan de klant de sector wel vertrouwen? Zijn de adviseur en de verzekeraar er wel, als het er écht toe doet? Wat doet technologie met vertrouwen? De hoofdvraag blijft: hoe laat ik de klant zien dat ik er ben, voor hem. De am:dag 2017 biedt aan adviseurs en verzekeraars handvatten om te bouwen aan vertrouwen.

Kom langs in onze stand en ontvang de whitepaper over digitale transformatie in de adviesbranche
In het kader van onze campagne ‘De waarde van advies’ hebben we ons dit jaar verdiept in het thema digitale transformatie. Een thema wat enorm speelt in de adviesbranche. Is het een kans of toch een bedreiging? Moeten we wel of niet mee met de digitale ontwikkelingen? Staat mijn baan op het spel? Hoe doen anderen het? Ik wil wel, maar weet niet waar ik moet beginnen? De trends, ontwikkelingen, kansen, knelpunten en praktische tips hebben we gebundeld in een whitepaper. Door het achterlaten van uw e-mailadres ontvangt u de link naar deze whitepaper direct in uw mailbox. Loop dus zeker even langs, u bent van harte welkom.

Onderscheiden door digitalisering? Kom naar de parallelsessie van Avéro Achmea en IBM!
Benieuwd naar concrete voorbeelden van digitalisering in de adviesbranche? Hoe de Watson-technologie u als adviseur kan helpen? En hoe u zelf met digitalisering aan de slag kunt gaan binnen de eigen organisatie? Dan mag u de parallelsessie ‘Onderscheiden door digitalisering’ van Avéro Achmea samen met IBM niet missen. Deze start om 14.00 uur en om 16.05 uur. Via de website van de am:dag kunt u zich direct aanmelden.

We zien u graag op de am:dag 2017. Tot dan!

Delen:

Vindt u dit artikel nuttig?

0 Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Wees de eerste met een reactie.

  ?

Velden met een * zijn verplicht

Nieuws in uw mailbox

Elke maand meer over
De waarde van advies in uw mailbox.