Onderscheiden door digitalisering in de adviesbranche

Onderscheiden door digitalisering in de adviesbranche

Ook dit jaar was Avéro Achmea weer te vinden op de am:dag. Het thema van deze dag, ‘Building Trust’ benadrukt dat het nooit te laat is om te bouwen aan vertrouwen. De verzekeringsbranche is zeker op de goede weg. Maar de denkbeeldige kloof tussen de sector en de klant is nog niet helemaal gedicht. Daarvoor is meer vertrouwen nodig. En dat gaat stapje voor stapje.

Gebruik digitalisering om het verschil te maken
Volgens Avéro Achmea speelt digitalisering daar een belangrijke rol in. Door je basisproces slimmer en efficiënter in te richten, creëer je niet alleen een completer klantbeeld, maar houden adviseurs meer tijd over voor direct klantcontact en persoonlijke aandacht. Iets waarmee u het verschil kunt maken. Zeker in dit digitale tijdperk.


Max Derikx over de kansen van digitalisering in de adviesbranche

Download gratis onze whitepaper ‘Digitalisering in de adviesbranche’
Digitale transformatie is een thema wat enorm speelt in de adviesbranche. Is het een kans of toch een bedreiging? Moeten we wel of niet mee met de digitale ontwikkelingen? Staat mijn baan op het spel? Hoe doen anderen het? Ik wil wel, maar weet niet waar ik moet beginnen? De trends, ontwikkelingen, kansen, knelpunten en praktische tips hebben we gebundeld in een whitepaper. Door het achterlaten van uw e-mailadres ontvangt u de link naar deze whitepaper direct in uw mailbox.

Bekijk de video: Hoe komt het dat digitalisering zo’n hot item is in de adviesbranche? Waarom is dit juist een kans voor de financiële dienstverlener? En wat kan de adviseur van Avéro Achmea verwachten? Max Derikx, Senior Manager Achmea Intermediaire Regie, legt het uit.

De Waarde van advies van Avéro Achmea staat dit jaar in het teken van digitalisering. Inmiddels is er ook een opleiding Digitale Transformatie voor adviseurs ontwikkeld in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit. Lees meer op Voorzie.nl.

Delen:

Vindt u dit artikel nuttig?

2 Reacties
  • Robin Heuten | Freedomfocus | 1 februari 2018 15:53
    Dag, graag ontvang ik het Whitepaper. Groet, Robin Heuten FFP

  • Guido Albers | Albers Advies | 15 december 2017 16:31
    Heel interessante lezing, ik heb mijn gegevens laten zien aan de robot, maar daarna heb ik nog geen terugkoppeling gezien. Ik zag mijzelf terug in de video met Max Derikx, toen stond ik bij de robot.

Reageer ook op dit artikel

  ?

Velden met een * zijn verplicht

Nieuws in uw mailbox

Elke maand meer over
De waarde van advies in uw mailbox.